pondělí 12. dubna 2021

Novinky ve věci usedlosti Cibulka

V minulých dnech jsme obdrželi zprávu, která nás informuje o zásadních změnách ve vývoji situace ohledně usedlosti Cibulka, a uvádíme ji zde v plném znění:

Vážení ze Zahrádek na Cibulce, 

s radostí Vám sdělujeme, že usedlost Cibulka má nového majitele. Stala se jím nedávno oznámená Nadace rodiny Vlčkových. Je nám ctí, že máme díky tomu příležitost osud této kulturní památky a nádherného místa přímo ovlivnit. Pevně věříme a doufáme, že Vás náš jasný, veřejně prospěšný záměr s Cibulkou nejen uklidní, ale snad i potěší.

Prosím, seznamte se s tím, jak o rekonstrukci a využití Cibulky uvažujeme. Příslušné informace najdete na webu www.novacibulka.cz. Součástí webu je i aktuální tisková zpráva o koupi usedlosti Cibulka, ve které najdete další detaily.

Vážíme si všech počinů, které v minulosti v zájmu záchrany Cibulky učinili spolky i jednotlivci. S místní komunitou, zájemci a odborníky, kterým na usedlosti Cibulka záleží, chceme od počátku komunikovat a spolupracovat.

Velmi nás též zajímá Váš názor na naše plány s Cibulkou. Budeme proto rádi, když si najdete pár minut a dáte nám vědět, co si o našem záměru myslíte.

Novinky budeme pravidelně přidávat na facebookovou stránku Nová Cibulka. Propojte se tam prosím s námi, ať i na této platformě můžete postupnou realizaci našeho plánu sledovat.

Děkujeme Vám moc za podporu a přejeme krásný večer!



Katarína a Ondřej Vlčkovi

Cibulka, a.s.

Západní 488/21, 160 00 Praha 6
info@novacibulka.cz | www.novacibulka.cz
Nadace rodiny Vlčkových
info@nrv.org | www.nrv.org

 



  


Žádné komentáře:

Okomentovat